PunësimJurist/e te Legus Law Tax

September 2, 20210

Legus Law Tax kërkon të punësojë Jurist/e.

 

Kriteret:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë,në Drejtësi.
  • Njohje shume e mire e gjuhes italiane dhe angleze
  • Njohje shume e mire e programeve kompjuterike .

 

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne nje CV formati europian me foto ne gjuhen shqipe ne adresen e email info@legus.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020