PunësimJurist te Shoqëria Përmbarimore ELITE

July 26, 20210

Shoqëria Përmbarimore ELITE shpk, kërkon të punësojë një Jurist/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë dhe master në Drejtësi;
  • Të ketë eksperiencë pune në fushën ligjore minimumi 3 vjet;
  • Avantazh: eksperiencë në Zyrë Përmbarimore, minimum 2 vite;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të Paketës Microsoft Office;
  • Të jetë i/e gatshëm të punojë jashtë zyre.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV-në (formati Europas, shqip, shoqëruar me foto) në adresën e e-mailit dbrahimllari@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020