PunësimJurist te SIGMA

August 21, 20210

Shoqëria e Sigurimeve “Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group” kërkon të punësojë një Jurist/e.

Kërkesa dhe Kualifikime:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi në një institucion të akredituar;
  • Të njohë legjislacionin Shqiptar;
  • Të gezoje integritet te larte;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
  • Të kete njohuri shumë të mira të Paketës Office;
  • Të jetë i/e përkushtuar, dinamik/e dhe me aftësi të mira komunikuese;
  • Të zotërojë leje drejtimi automjeti.

 

Dokumentat e kërkuara:

  • CV e detajuar
  • Letër motivimi

Të interesuarit mund të kontaktojnë në adresën e email-it kontakt@sivig.al, ose pranë Burimeve Njerëzore të shoqërisë deri më datë 31.08.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020