PunësimJurist te Studio Ligjore Hoti

July 31, 20210

Studio Ligjore Hoti kërkon të punësojë një Jurist/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Bachelor në drejtësi;
  • Avantazh: diplomë masteri e përfituar në një nga vendet e Bashkimit Europian;
  • Eksperiencë e mëparëshme pune: minimumi 2-3 vite;
  • Bashkëngjit me dokumentat e tjerë një listë notash;
  • Njohuri shumë të mira në gjuhët: anglisht dhe italisht;
  • Avantazh: njohje e gjuhëve të tjera europiane;
  • Njohuri shumë të mira të  Paketës Office;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

 

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni një letër interesi dhe CV (me foto) në adresën e emailit: contact@hotilegalenterprise.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020