PunësimJurist te Zyrë Noteriale

September 8, 20210

Kërkohet Jurist/e për Zyrë Noteriale në Tiranë.

 

Kërkesat:

  • Bachelor në Drejtësi
  • Të ketë eksperiencë të mëparëshme në këtë fushë
  • Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office
  • Avantazh: njohja e gjuhëve të huaja
  • Të jetë korrekt/e dhe diskret/e në punë.

 

Afati i fundit i aplikimit: 16.09.2021

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit +355694036964.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020