PunësimJuristë te PESPA Alumin

July 26, 20210

 PESPA Alumin shpk kërkon të punësojë 5 Jurist/e.

​ Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë për Drejtësi;
  • Të ketë njohuri shumë të mira në legjislacionin shqiptar;
  • Të zotrojë shumë mire ‘’Paketën Office’’;
  • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara;
  • Të jetë me banim në Durrës;
  •  Avantazh: njohja e gjuhëve të huaja.

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e e-mailit: cv@pespagroup.com,   ose të kontaktojnë në +35569 94 37 434.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020