Burime LigjoreKoferenca e Arbitrazhit Ndërkombëtar ICCNY

August 16, 20210

A jeni regjistruar tashmë për Konferencën e 16 -të #ICCNY mbi Arbitrazhin Ndërkombëtar?

Këtë vit, konferenca e 16 -të e ICC në Nju York do të mbahet gjatë Javës së Arbitrazhit në Paris (PAW). Ndiqni një udhëtim virtual nga Parisi në Nju York dhe bashkohuni në diskutimet provokuese për tendencat e fundit të arbitrazhit në Amerikën e Veriut!

Kjo konferencë përfshin ekspertë të fushës, si dhe përfaqësues nga Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit ICC, të gjithë në gatishmëri për t’u angazhuar me profesionistë që duan të mbajnë hapin me zhvillimet e fundit.

Kush duhet të marrë pjesë?

  • Avokatët
  • Këshillëtarët e korporative
  • Gjyqtarët
  • Arbitrat
  • Ndërmjetësuesit
  • Profesionistë të biznesit dhe akademikë nga e gjithë bota

Kur? 22 shtator 2021

Ku? Virtualisht

Pjesëmarrja është pa pagesë. Kërkohet regjistrim paraprak.

Mos e humbisni mundësinë për të marrë pjesë në këtë ngjarje që duhet të ndiqni!

Nëse nuk jeni regjistruar ende, regjistrohuni këtu tani!

@iccwbo
#ICCNY #ICCArbitration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020