Burime LigjoreKonferenca Evropiane e ICC-së mbi Arbitrazhin Ndërkombëtar

January 25, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/01/Rocket-Launch-Company-Startup-Logo-1.png

Konferenca Evropiane e ICC-së do të mbahet më 28 mars 2022!

Kjo është një ngjarje e domosdoshme për profesionistët e arbitrazhit që duan të jenë në kontakt me zhvillimet më të fundit institucionale rreth arbitrazhit dhe evolucionit të tij në të gjithë Evropën.

Më 30 mars 2022, Instituti ICC-së për të Drejtën Botërore të Biznesit do të mbajë një trajnim të avancuar të titulluar Advokimi Oral në Arbitrazhin Ndërkombëtar: E mira, e keqja dhe e Mesmja e Artë.

Bashkohuni në konferencë për të fituar ekspertizë praktike përmes një kombinimi prezantimesh, diskutimesh ndërvepruese dhe skenarëve të rasteve.

Kush duhet të marrë pjesë?

 

  • Juristë
  • Këshilltar korporatsh
  • Arbitra
  • Ndërmjetësues
  • Profesionistë dhe akademikë të biznesit nga e gjithë bota
Kur?

 

Më 28-30 Mars 2022

Regjistrohu këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020