Burime LigjoreKonferenca e 5-të Evropiane e ICC për Arbitrazhin Ndërkombëtar

May 23, 20210

Konferenca e 5-të Evropiane e ICC për Arbitrazhin Ndërkombëtar do të zhvillohet më 28 Qershor 2021! Regjistrimi është i hapur dhe ju mund ta siguroni vendin tuaj falas duke klikuar më poshtë!

Temat variojnë nga biznesi dhe arbitrazhi për të drejtat e njeriut, Inteligjenca Artificiale, të dhënat (data) dhe ndërmjetësim. Përveç debateve të panelistëve, do të ketë mundësi për t’u njohur me pjesmarrës përmes platformës së përshtatur në internet. Për të konsultuar programin dhe listën e folësve, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020