BloguBurime LigjoreKonferenca : Sfidat dhe Efektet e Reformës në Sistemin e Drejtësisë

October 25, 20210

Këshilli Rinor i Ballkanit do të organizojë konferencën me temë ” Sfidat dhe Efektet e Reformës në Sistemin e Drejtësisë në datën 21 Nentor 2021, nga ora 10:00 – 14:00, te Rogner International Hotel me 3 të ftuar me eksperiencë në fushën e drejtësisë.

Qëllimi i platformës “Today’s” është që të lidhë studentët dhe profesionistët e rinj në fusha të caktuara me akademikë, biznesmenë, diplomatë, ekonomistë, financierë dhe ekspertë të fushave të caktuara, për të mësuar më shumë rreth fushave ku ata studiojnë ose kanë interes.

Konferenca është e hapur për të gjithë studentët, juristët , profesionistët dhe të interesuarit në fushën e drejtësisë.

Për çdo paqartësi ju lutemi kontaktoni në balkansyouthcouncil@gmail.com, ose vizitoni këtë link për më shumë informacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020