Burime LigjoreKonferenca Vjetore ICC-FIDIC

September 16, 20210

ICC dhe Federata Ndërkombëtare e Inxhinierëve Këshillues (FIDIC) do të zhvillojnë për herë të parë në një format virtual – Konferencën e tyre vjetore ICC-FIDIC.

Aktiviteti që do të mbledhi praktikuesit kryesorë të ndërtimit në botë, synon t’u sigurojë pjesëmarrësve një azhornim të tendencave dhe zhvillimeve të fundit të industrisë, të japë njohuri të specializuara si dhe të ofrojë një platformë ekskluzive komunikuese për komunitetin ndërkombëtar të ndërtimit.

Kur? 11-12 Tetor 2021

Kush duhet të marrë pjesë?

Çdo praktikues palë në kontrata dhe mosmarrëveshje ndërkombëtare të ndërtimit:

  • Inxhinierë, kontraktorë, avokatë të brendshëm të kompanive të ndërtimit
  • Avokatë në fushën e ndërtimit, arbitra
  • Ndërmjetësues, ekspertë, menaxherë kontratash
  • Institucionet financiare dhe entet qeveritare të përfshira në prokurime ndërkombëtare

Ndiq link-un për më shumë informacion mbi këtë aktivitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020