Burime LigjoreKonferencë nga ICC YAF për Dëshmitarët Ekspertë

August 23, 20210

ICC YAF do të zhvillojë më 30 Gusht konferencën “Dëshmitarët ekspertë dhe përcaktimet e ekspertëve sipas rregullave të ICC”.

Paneli do të diskutojë rolin dhe detyrat e Dëshmitarëve Ekspertë në Arbitrazh, përgjithësisht, dhe veçanërisht sipas Rregullave të ICC.

Diskutimi i panelit do të përfshijë temat e mëposhtme:

  • Roli dhe detyrat e një Dëshmitari Ekspert në arbitrazh.
  • Roli dhe detyrat e një Dëshmitari Ekspert sipas Rregullave të ICC.
  • Si të kryeni një kqyrje efektive dhe kqyrje të kryqëzuara?
  • Mundësitë dhe sfidat e dëshmitarëve ekspertë.
  • Përcaktimi i ekspertëve sipas Rregullave të ICC.

 

Kush duhet të marrë pjesë?

Të gjithë praktikuesit e arbitrazhit dhe ADR, pavarësisht kualifikimit të tyre profesional.

Kur? 30 Gusht

Ku? Online

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Të gjithë profesionistët e interesuar mund të gjejë më shumë informacion këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020