Burime LigjoreKonkursi i Ndërmjetësimit Tregtar Ndërkombëtar

November 3, 20210

Ngjarja më e madhe edukative e vitit, organizuar nga ICC, Java e Ndërmjetësimit të ICC-së (#ICCMW), do të organizohet online në vitin 2022. Konkursi i Ndërmjetësimit të ICC-së mbledh më shumë se 350 studentë dhe trajnerë, si dhe më shumë se 150 ndërmjetësues profesionistë dhe akademikë nga e gjithë bota, si dhe vullnetarë të shumtë, sponsor dhe vëzhgues. Aplikimet për profesionistët e fushës janë hapur.

Gjatë Konkursit, studentët do të përfaqësojnë 48 ekipe që do të konkurrojnë për të zgjidhur mosmarrëveshje ndërkombëtare të biznesit nëpërmjet ndërmjetësimit, duke u udhëhequr nga ndërmjetësuesit profesionistë sipas Rregullave të Ndërmjetësimit të ICC-së. Performanca e tyre do të vlerësohet nga specialistë të mirënjohur në botë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve, të cilët do të marrin pjesë në konkurs si gjyqtarë.

Vizitoni këtë link për më shumë informacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020