Burime LigjoreKontabilist në Shqipëri

July 25, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/07/1-4.png
Kontabilist në Shqipëri

 

Nëse ke një licensë si kontabilist dhe e ushtron veprimtarinë në Shqipëri regjistrohu në platformën Legit për t’u bërë pjesë e rrjetit tonë të profesionistëve.

Rrjeti i profesionistëve Legit:

 • Avokat
 • Noter
 • Përkthyes ligjor
 • Jurist
 • Ndërmjetësues
 • Përfaqësues të autorizuar
 • Financierë
 • Kontabilistë
 • Ekonomistë
Linku i regjistrimit.
Përfitimet:

 

 • Krijon një burim të ri të ardhurash
 • Përzgjedh klientët e tu
 • Komunikon lehtë me klientin
 • Zgjeron rrjetin e bashkëpunëtorëve

 

VËMENDJE: DUHET TË REGJISTROHENI VETËM NËPËRMJET KËTIJ LINK-U, DHE JO SI PËRDORUES NGA OPSIONI “REGJISTROHU” NË WEBSITE.

Regjistrimet  janë të hapura në çdo kohë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020