PunësimKRIJON sh.p.k: Jurist

December 6, 20210

KRIJON sh.p.k kërkon të punësojë një Jurist/e.

Përgjegjësitë:

  • Përgatit shkresa dhe përgjigje;
  • Përgatit dokumentacionin për tender;
  • Mban protokolle;
  • Mirëmban arkivin.

Kualifikimet:

  • Diplomë Master në fushën Juridike

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën: info@krijon.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020