PunësimJurist te FIX Pro

August 4, 20210

FIX PRO Albania (Korçë) po kërkon një Jurist/e.

Përgjegjësitë:

  • Ofron asistencë ligjore siç kërkohet nga kompania.
  • Zhvillon dhe mirëmban politikat dhe procedurat e burimeve njerëzore.

 

Të gjithë profesionistët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VacanciesLawyer at FIX Pro

August 4, 20210

FIX PRO Albania (Korce) is looking for a Lawyer.

Responsibilities:

  • Provides legal support as required by company.
  • Develops and maintains HR policies and procedures.

 

All the interested professionals can apply by clicking here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020