VacanciesLegal Intern / Praktikant Ligji

January 21, 20210

Po kërkojmë intern tonë të parë për të na u bashkuar në rrugëtimin e ndërtimit të Legit, platformës së parë legaltech në Shqipëri dhe Kosovë!

Së bashku do të përgatisim shkrime, artikuj, lajme dhe zgjerojmë dijet përsa i përket teknologjisë, ligjit dhe të drejtës së biznesit.

Ky pozicion është i përshtatshëm për juristë të rinj, mendjehapur dhe studiues të së drejtës tregtare dhe civile. Presim aplikimet tuaja deri në datë 15 Shkurt 2021. Na dërgoni CV dhe një letër motivimi jo më të gjatë se 800 fjalë në gjuhën shqipe dhe angleze.

Ne mezi presim që të punojmë bashkë, shpresojmë që edhe ju!

We are looking for our first intern to join us in the journey of building Legit, the first legal tech platform in Albania and Kosovo!

Together we will prepare articles, news, conduct research, and expand our knowledge of technology, law, and business law in particular.

This position is suitable for young, open-minded lawyers who have studied commercial/business and civil law. We are expecting your applications until 15th February 2021. Please send your CV and a motivation letter no longer than 800 words in Albanian and English.

We are excited, hope you are too!

 

#pune #vacancy #law #legal #ligj #intern #news #legaltech #Albania #Kosovo #jurist #Avokat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020