Burime LigjoreBurime për Start UpLegit – AlbaniaTech

November 25, 20210

Jemi shumë të lumtur të ndajmë me ju bashkëpunimin tonë me AlbaniaTech, si një mundësi për të përmirësuar cilësinë e produkteve, shërbimeve dhe informacionit ndaj komunitetit të Startup-eve në Shqipëri.

AlbaniaTech (albaniatech.org) është një platformë që synon ekspozimin dhe promovimin e ekosistemit të Startup-eve shqiptare në arenën ndërkombëtare, dhe sytë e investitorëve të huaj.

Në saj të këtij bashkëpunimi, ne besojmë thellësisht në cilësinë e transmetimit të informacionit, dhe nxitjes së inovacionit në vend.

Faleminderit Albaniatech që je partneri ynë drejt këtij rrugëtimi të bukur dhe sfidues njëkohësisht!

Për bashkëpunime të tjera mund të na kontaktoni në info@legit.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legal ResourcesStart Up ResourcesLegit – AlbaniaTech

November 25, 20210

We are very happy to announce our cooperation with AlbaniaTech, as an opportunity to improve the quality of products, services and information provided to the Startups’ community in Albania.

AlbaniaTech is a platform that aims to expose and promote the ecosystem of Albanian Startups in the international arena, and to the eyes of foreign investors.

Thanks to this cooperation, we deeply believe in the improvement of the quality of information transmitted to the entrepreneurs, and the promotion of innovation in the country.

Thank you AlbaniaTech for being our partner in this beautiful and challenging journey!

For other collaborations you can contact us at info@legit.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020