BloguBurime LigjoreLegit: Thirrje për Praktikant IT

July 6, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/07/To-All-Creative-People-We-Are-Hiring-Job-Vacancy-Instagram-Post.png
Legit është në kërkim të një Praktikanti/je vere IT.

 

Kërkesat

 

  • Student IT
  • Duke kërkuar për një mundësi përtej arsimit formal gjatë verës
  • Ka aftësi të ofrojë mbështetje për platformën
  • Ka dëshirë të mesojë Nodejs, Typescript, React, Graphql, Postgres
  • i/e vetë-motivuar me një etikë të fortë pune
  • Aftësi shumë të mira profesionale
  • Kurioz/e për teknologjinë ligjore dhe platformat web

Ky pozicion është i përshtatshëm për studentët e IT-së që duan të marrin përvojë praktike gjatë verës dhe të punojnë për mbështetjen dhe mirëmbajtjen e Legit si platforma e parë legaltech në Shqipëri.

Të gjithë kandidatët e përshtatshëm mund të dërgojnë një CV dhe Letër Interesi (duke specifikuar mesataren) në adresën e emailit info@legit.al deri më 10 Korrik 2022.

Faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020