Burime LigjoreLITERA: Samiti Virtual i Juristëve Nën Ndryshim

October 27, 20210

LITERA do të organizojë më 10 Nëntor Samitin Virtual të Juristëve nën Ndryshim, një ngjarje maratonë prej 12 orësh, që do të transmetohet online në të gjithë globin. Regjistrimi në seancat që të interesojnë zgjat shumë pak.

Folësit kryesorë

Hapja e Samitit do të bëhet nga Seth Godin, autor i mirënjohur, themeluesi i altMBA, bloger dhe sipërmarrës. Mark Schulman, folës, autor dhe baterist i artistëve të famshëm, si P!nk për shembull, do të bëjë  mbylljen e Samitit nën zhurmën e baterive!

Përfitimet

Seanca informative të organizuara nga ekspertët e industrisë së ligjit, avokatë, CIO dhe shumë të tjerë. Merr pjesë në seancat mbi:

 • Përdorimin e të dhënave si çelësin kryesor për të fituar në biznes, dhe për të ndërtuar marrëdhënie të forta me klientët
 • Përdorimin e teknologjisë nga juristët si mënyrë për të zgjidhur problemet
 • Përfshirjen e  diversitetit në qendër të vendimmarrjes në biznes
 • Përparimet e rëndësishme që kanë bërë gjykatat dhe palët ndërgjyqëse në saj të mjeteve  teknologjike
 • Qasjen e re të avokatëve ndaj teknologjisë
 • Tendencat e tregut të industrisë ligjore

Pjesëmarrja është falas dhe regjistrimi është i shpejtë dhe fare i lehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legal ResourcesLITERA: The Changing Lawyer Virtual Summit 2021

October 27, 20210

LITERA organizes on November 10 The Changing Lawyer Virtual Summit, a 12 hours of live content streamed across the globe. Take a moment to register for the sessions that matter to you.

Keynote Speakers

Opening the Summit will be Seth Godin, best-selling author, founder of altMBA, blogger, and entrepreneur. Mark Schulman, speaker, author, and drummer for celebrities like P!nk, will close out the Summit with a bang!

What to Expect

You can expect informative sessions hosted by legal industry experts, lawyers, CIOs, and more. Attend sessions on:

 • How data is key to winning business and building strong relationships with clients
 • Identifying exactly how technology can solve problems for lawyers
 • Putting diversity and inclusion at the heart of business decisions
 • The significant strides courts and litigators have made in technological advances
 • How lawyers are more open to new technology than ever
 • Legal market trends

Attendance is free and registration is quick and easy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020