PunësimNdihmës Jurist te Studio Ligjore Qemalli

September 15, 20210

Studio ligjore Qemalli kërkon të punësojë një Ndihmës/e Jurist/e.

 

Kërkesat:

  •  Përgjegjësi dhe aftësi të demonstruara.
  • Njohuri shumë të mira të së drejtës civile, të drejtës penale dhe të drejtës tregtare.

 

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre duke ndjekur këtë link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020