BloguBurime LigjoreNgjarje Online: Sfidat e Shëndetit Mendor të Profesionistëve të Ligjit

May 23, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/05/Regjistrohu-1.png

Në datën 26 maj, Legatics do të zhvillojë një ngjarje interesante online, ku do të diskutohet rreth sfidave të shëndetit mendor me të cilat përballen profesionistët e ligjit. 

Richard Tromans, themelues i Artificial Lawyer dhe e ftuara speciale, Lucy Shurwood, Partnere për Pinsent Masons LLP dhe Chrissie Wolfe, themelues i Law and Broader do të diskutojnë gjetjet e studimit të Legatics mbi këtë temë.

Në partneritet me YouGov, Legaltics kreu një anketë për të zbuluar se çfarë e bën më të vështirë jetën si profesionist i ligjit dhe cilat zgjidhje janë ofruar deri më tani si më efikaset (dhe cilat po funksionojnë realisht). Në takim do të diskutohet gjithashtu rreth elementëve që i bëjnë studiot ligjore më efikase në përgjithësi.

 

Informacione rreth ngjarjes

 

  • Kur: 26 maj
  • Ora: 10:30 e mëngjesit
  • Ku: Online
Përfitimet

 

  • Fitim njohurish: Do të njiheni me statistikat konkrete që tregojnë sifdat reale të shëndetit mendor në profesionin ligjor.
  • Informacion nga ekspertët e industrisë: Do të mësoni nga përvojat e profesionistëve të industrisë.
  • Zgjidhje alternative: Do të mësoni se si profesionistët e tjerë përballen me këto sfida.

Regjistrohu këtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020