BloguBurime LigjoreNgjarje Online: Si të Rrisni Efikasitetin dhe Produktivitetin e Studios Ligjore

April 8, 20220

Të drejtosh një studio të vogël ligjore nuk është një punë e lehtë – ka shqetësime të vazhdueshme për të ardhurat, organizimin e dokumenteve dhe dosjet e klientëve, punësimin e stafit të ri dhe më shumë të tjera. Fatmirësisht, mjetet e teknologjisë ligjore mund t’i ndihmojnë studiot ligjore jo vetëm që t’u shërbejnë klientëve të tyre më mirë dhe në mënyrë më të qëndrueshme, por gjithashtu të automatizojnë dhe të thjeshtojnë shumë procese për të sjellë më shumë të ardhura për ta.

Kur? Të mërkurën, në 27 Prill 2022 në orën 13:00. CT / 11:00 PT / 2 pasdite. ET

Bëhuni pjesë e kësaj ngjarjeje online falas, të drejtuar nga me Emma Raimi-Zlatic, drejtoreshë e eventeve dhe partneriteteve strategjike në Smokeball, për të përfituar këshilla mbi mjetet që i duhen studios suaj – këtë vit dhe më tej – për të rritur produktivitetin dhe arritur sukses.

Çfarë do të mësosh?

 

  • Si përfitojnë studiot ligjore nga automatizimi i dokumenteve, menaxhimi i praktikës, automatizimi i rrjedhës së punës dhe përdorimi i teknologjisë për ruajtjen e dosjeve 
  • Rëndësia e përdorimit të teknologjisë ligjore për të krijuar masa sigurie cilësore
  • Si mund t’i ndihmojë teknologjia studiot ligjore në përmbushjen e detyrimeve të tyre etike duke i mbajtur gjithashtu ato efikase dhe fitimprurëse
  • Mjetet dhe proceset për të ndihmuar studiot ligjore të rrisin produktivitetin dhe të rrisin të ardhurat

 

Regjistrohu këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020