Burime LigjoreNdërrmarrësi & TregtiPartners Albania: Një Klikim Larg Sipërmarrjes

October 6, 20210

Në këtë ngjarje, Partners Albania do të jenë të lumtur të ndajnë me ju mundësitë më të fundit emocionuese për zhvillimin e #startup-eve në vendet e Rajonit të Ballkanit Perëndimor, duke bashkuar të gjithë aktorët e interesuar, përfaqësuesit nga komuniteti #dhurues dhe autoritetet publike, #sipërmarrjet, firmat kapitale, #engjëjt e biznesit, qendrat e #sipërmarrjeve, programet e përshpejtimit, organizatat mbështetëse, modelet e fillimit dhe organizatat e shoqërisë civile nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor.

Platforma , nisma më e fundit e Partners Albania në fushën e sipërmarrjes dhe inovacionit, do të prezantohet zyrtarisht për auditorin e gjerë. Kjo veprimtari virtuale i shërben komunitetit fillestar të WB6, i cili rrit lidhjet, realizon shtrirjen dhe lehtëson qasjen ndaj mundësive të financimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020