Burime për Start UpPlatforma e AIDA-s Business to Business (B2B)

May 13, 20210

✅Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve ju fton të regjistroheni ose përditësoni të dhënat tuaja në platformën B2B në faqen www.aida.gov.al

 

🔀Një rrjet aktiv, i cili ofron mundësinë për 🤝bashkëpunime dhe investime të suksesshme midis bizneseve.

 

✅Për t’u njohur me platformën #B2B vizitoni linkun:🌐http://aida.gov.al/b2b/

✅Për t’u bërë pjesë e rrjetit ndiqni hapat, si më poshtë⤵️:

1️⃣Dërgoni një e-mail në adresën: 📩 info@aida.gov.al duke shprehur interesin tuaj për t’u bërë pjesë e platformës B2B;

2️⃣Pasi t’ju kemi dërguar skedën e aplikimit, plotësojeni atë me të dhënat që ju kërkohen dhe ridërgojeni në: 📩 info@aida.gov.al;

 

✅Ekipi i AIDA-s do t’ju kontaktojë për të konfirmuar regjistrimin e suksesshëm në këtë platformë.

 

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020