Burime LigjorePunësimPraktikant te Legit

January 12, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/01/To-All-Creative-People-We-Are-Hiring-Job-Vacancy-Instagram-Post-1.png
Legit është në kërkim të një praktikanti

 

Kriteret

 

  • Student i shkëlqyer i Drejtësisë
  • Duke kërkuar për një mundësi përtej arsimit formal
  • Ofroni mbështetje ligjore për shoqërinë
  • I/e aftë në Google Workspace
  • I vetë-motivuar me një etikë të fortë pune
  • Aftësi shumë të mira kërkimore
  • Aftësi shumë të mira hartuese
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës shqipe dhe angleze

 

Procedura

Të gjithë kandidatët e kualifikuar mund të dërgojnë me email në info@legit.al, një:

  • CV
  • Shkrim (blog) për një tematike ligjore relevante

 

Afati i aplikimit: 31.01.2022

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

 

Faleminderit dhe suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020