Burime për Start UpProgrami i Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor

December 20, 20210

Bëhuni pjesë e Programit të Startupe-ve për Gatishmërinë në Investime në Ballkanin Perëndimor dhe mësoni se si të mbyllni një proces investimi në 6 muaj!

Aplikoni këtu!

Kë po kërkojnë?

 • Themelues Startup-esh me bazë në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Maqedoninë e Veriut ose Serbi
 • Startupe që po zhvillojnë një produkt teknologjik (softuer ose harduer) në sektorë të ndryshëm
 • Startup-e që kanë prezantuar një produkt në treg ose që e kanë në fazë testimi me klientët
 • Startup-e që kërkojnë investim në kapital midis 100 mijë dhe 1 milion EUR,
 • Startup-e planifikojnë të mbyllin raundin e financimit në TM2 ose TM3 2022
 • Startup-e të gatshëm të angazhojë të paktën një person për një periudhë 8 javore deri në 2 orë në ditë (gjithsej 8 orë në javë) për të marrë pjesë në program, mentorim dhe klasa master.

Sektorët

Mund të aplikojnë themelues startupe-sh të fushës së teknologjisë që operojnë (jo ekskluzivisht) në një nga sektorët e mëposhtëm:

 • Biznes dhe TIK
 • AI & Analytics & Big Data
 • Fintech & Insurtech
 • Qytete dhe Shtëpi Inteligjente
 • Industri 4.0 & Proptech
 • Transport & Logjistikë
 • Planeti dhe Qëndrueshmëria
 • Kujdesi Shëndetësor dhe Mirëqenia

Përfitimet e Pjesëmarrjes

 • Rrjeti i Investitorëve

Qasje në rrjetin e investitorëve kryesorë globalë të fokusuar në rajonin e Ballkanit Perëndimor

 • Bootcamp gatishmërie për investime

Mundësi e shkëlqyer për të mësuar duke vënë në zbatim njohuritë

 • Masterclass 

Mundësi për të punuar me ekspertë me përvojë dhe marrë komente të sinqerta për idetë tuaja

 • Mentorët

Ndërveprimi me mentorë që do t’ju mbështesin në mbylljen e një investimi

 • Komuniteti

Takoni kolegë nga i gjithë rajoni dhe bëhuni pjesë e rrjetit të themeluesve rajonal

 • Dhoma e marrëveshjeve profesionale

Dhomë marrëveshjesh e përgatitur mirë, gati për Due Diligence

 • Kredite FALAS dhe oferta speciale

Qasje në kredite fillestare FALAS dhe oferta speciale nga Vestbee Partners për të gjithë pjesëmarrësit!

Për informacion shtesë ju lutemi vizitoni këtë link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020