Burime për Start UpProgrami i Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor

December 10, 20210

Aplikimet për Programin e Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor janë të hapura!

Ky program është krijuar për të gjithë Startup-et nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Serbia, të cilët po zhvillojnë një produkt teknologjik dhe duan të mbyllin financimin në fund të vitit 2022:

Arsye për të aplikuar:

  • Zbuloni se si të mbyllni një investim në vetëm gjashtë muaj,
  • Ndërveproni me kolegë nga i gjithë Ballkani Perëndimor,
  • Mësoni nga ekspertët, mentorët dhe investitorët më të mirë.

Bashkohuni me Programin e Gatishmërisë për Investime në BP dhe mësoni se si të mbyllni një proces investimi në 6 muaj.

Afati i fundit për aplikim: 27 Dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020