Burime LigjorePronësia Intelektuale për Sipërmarrësit: Ftesë

October 22, 20210

Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) dhe Qendra e Sipërmarrjes ICC (CoE) po bashkëpunojnë për të ndihmuar sipërmarrësit të njohin rregullimin ligjor të pronësisë intelektuale dhe të menaxhojnë më mirë pasuritë e tyre jomateriale. Në event do të prezantohet mbështetja ndaj nismës më të re të WIPO-s mbi diagnostikimin e pronësisë intelektuale, vendosja e mjeteve të duhura në Qendrën e Sipërmarrjes dhe seanca trajnimi dhe punëtori që do të sigurohen përmes CoE.

WIPO IP Diagnostics, një mjet i vetëvlerësimit të pronësisë intelektuale (IP), do të prezantohet gjatë një ngjarjeje virtuale që do të mbahet më 9 Nëntor 2021. Programi  përfshin një prezantim të mjetit, reflektime mbi të nga disa shtete anëtare të WIPO-s, gjithashtu prezantimin e  iniciativës me Qendrën e Ndërmarrësisë së ICC për vënien e mjetit në dispozicion të sipërmarrësve në të gjithë botën.

Ju mund të regjistroheni përmes këtij link-u ose nëpërmjet këtij link-u (kodi i regjistrimit është KBT543EDS8). Prezantimi do të jetë në dispozicion në anglisht, frëngjisht dhe spanjisht. Më shumë informacion, përfshirë programin e ngjarjes, i gjeni në dispozicion në këtë faqe interneti.

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi më shumë informacion, ju lutemi drejtohuni organizatorëve në adresën e emailit icccoe@iccwbo.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020