Burime për Start UpQendra e Inovacionit të Kosovës: Startup Prishtina (Edicioni për Femra)

November 26, 20210

Startup Answers është një ngjarje që i drejtohet komunitetit të Startup-eve, sipërmarrësve, mentorëve dhe investitorëve.

Mbi ngjarjen

Startup Answers Prishtina bashkon startup-et, sipërmarrësit, mentorët dhe investitorët në një mënyrë argëtuese dhe praktike.

Bëhuni pjesë e kësaj ngjarjeje nëse dëshironi të zgjidhni sfidat e startup-eve dhe të kontribuoni në suksesin e themeluesve të startup-eve të Prishtinës!

Ky edicion do të fokusohet në tre fusha:

  • Mjedisin
  • Sipërmarrjen sociale
  • Digjitalizimi

Çmime: 5,000 Є (përfshirë çmime në para, bursa trajnimi, shërbime inkubacioni dhe mentorim).

Në Startup Answers ju do të:

  • Ndihmoni sipërmarrësit të përshpejtojnë zhvillimin e biznesit
  • Njiheni me 6 startup premtues, përpara se të zhvillohen
  • Takoni sipërmarrës interesantë nga industri të ndryshme
  • Frymëzoheni nga njerëz dhe ide të reja

A ke një startup të udhëhequr nga gratë, të gatshëm për ta promovuar?

Nëse jeni themeluese e një startup-i dhe dëshironi një perspektivë të re për biznesin tuaj, regjistrohuni këtu përpara datës 6 dhjetor (23:59) për të paraqitur sfidën tuaj për komunitetin fillestar të Prishtinës. Nëse jeni një nga startup-et e përzgjedhura, organizatorët do t’ju ndihmojnë me përgatitjen e planit tuaj.

Idetë duhet të dorëzohen në events@ickosovo.com (Tema: Startup Answers Prishtina Application). Në emailin tuaj, ju lutemi jepni informacion rreth startup-it ose konceptit (maksimumi 400 fjalë) dhe ekipit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020