Burime për Start UpRaiffeisen Bank: Thirrje për Startup-e

October 18, 20210

Raiffeisen Bank fton të gjithë startup-et e interesuara të aplikojnë në Elevator Lab Challenge South-East Europe. Pjesëmarrësve do t’u jepet mundësia të prezantojnë risitë e tyre dhe zgjidhjet më të fundit teknologjike, në një ekosistem startup-esh dhe ekspertësh të fushes. 

Aplikimet janë të hapura nga 11.10.2021 dhe do të mbyllen në 14.11.2021.

South-East Europe Elevator lab challenge është një konkurs rajonal për startup-et në fushën e teknologjisë, i organizuar në 5 kategori, dhe është i hapur për pjesëmarrësit nga i gjithë rajoni i Ballkanit Perëndimor, duke përfshirë Kroacinë dhe Slloveninë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për të marrë pjesë në njërën nga 5 kategoritë e mëposhtme:

  1. Tregtia me pakicë dhe veprimet bankare të Sipërmarrjeve të Vogla të Mesme
  2. Analitikë e Avancuar dhe Inteligjencë Artificiale
  3. Pagesa dhe Përpunim i Transaksioneve
  4. Korporata të Mëdha & Klientë Institucionalë
  5. Zgjidhjet ESG

Startup-et më të mira për secilën kategori do të marrin nga 5.000 € respektivisht dhe gjithashtu do të kenë mundësinë të paraqesin idetë e tyre në bordin e drejtuesve të Bankës Raiffeisen në vendin e tyre.

Sfida Elevator Lab Challenge South-East Europe do të përfundojë me një ngjarje gala ku startupet fituese do të kenë mundësinë të prezantojnë biznesin e tyre para auditorit dhe një paneli ekspertësh, duke konkuruar për një shtesë prej 10. 000 €. Një vlerë e shtuar, dhe padyshim çmimi më i rëndësishëm për fituesin rajonal është mundësia për të prezantuar projektin në Elevator Lab Demo Day në Mars/Prill të vitit 2022.

Mund të aplikoni për të marrë pjesë në  Elevator Lab Challenge South-East Europe në këtë link.

Më shumë informacion mbi konkursin, kushtet e pjesëmarrjes dhe shpërblimet i gjeni këtu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020