Burime LigjoreRishikimi i Paradigmave të Arbitrazhit Ndërkombëtar nga ICC

September 6, 20210

29 Nëntor Instituti ICC do të organizojë Konferencën Vjetore me temë “Rishikimi i Paradigmave të Arbitrazhit Ndërkombëtar”.

Puna në distancë, diktuar nga situata pandemike, vuri në pikëpyetje mënyrën se si ICC kishte kryer deri më tani procedurat e arbitrazhit, duke vënë në dyshim edhe vetë bazën e arbitrazhit ndërkombëtar.

 

Kush duhet të marrë pjesë?

  • Avokatët
  • Arbitrat, ndërmjetësuesit
  • Këshilluesit e korporatave
  • Akademikët
  • Profesionistët e biznesit dhe akademikë nga e gjithë bota.

Kur? Më 29 shtator 2021

Të gjitha palët e interesuara mund të gjejnë më shumë informacion këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020