Ka shumë drejtësi për ata që mund ta përballojnë, dhe shumë pak për ata që nuk munden.

DEREK BOK

Shërbime Ligjore për Biznesin

RRETH LEGIT

Legit është një kompani e teknologjisë ligjore e cila synon të revolucionarizojë industrinë ligjore. Ne mbështesim sipërmarrësit, profesionistët e pavarur dhe punonjësit shqiptarë përmes përdorimit të mjeteve dhe praktikave ligjore që të përmirësojnë pajtueshmërinë e biznesit me ligjin dhe për të minimizuar rreziqet.

Ne lehtësojmë proceset e biznesit, duke filluar nga

  • themelimi
  • ndryshimet e ndërmarrjes
  • pronësinë intelektuale
  • administrimi
  • transaksionet
  • punësimi
  • pajtueshmërinë ligjore
  • licencimi
  • taksimi

Ne shërbejmë si një lidhës për ndërmarrësit dhe profesionistët e biznesit me avokatët në mënyrë të thjeshtë, digjitale, transparente dhe me çmime të arsyeshme.

Legit është digjital, funksional 24/7, i përballueshëm dhe më transparent në çmime dhe procese se çdo ofrues tjetër tradicional i shërbimit ligjor.

E-mail
info@legit.al
TELEFONI
+383 45 427 794
ORARI I PUNËS
Hënë-Dielë: 24 orë

Njihu me ekipin

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2021/07/Copy-of-Untitled-2.png
KRISTIANA FILIP

Themeluese & Drejtore Ekzekutive

kristiana@legit.al
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/black-icon.png
STEFAN PRIFTI

Bashkë-themelues & Drejtor i Teknologjisë

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2021/07/Untitled-design-2.png
GENTIANA KAPLLANI

Juriste

Praktikante

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/black-icon.png

Projektuesi

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/black-icon.png

Menaxher Marketingu

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/black-icon.png

Pronari i Produktit

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/black-icon.png

Partner

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020