PunësimSpecialist Prokurimesh te DELTA Group

July 14, 20210

DELTA Group kërkon të punësojë Specialist/e Prokurimesh.

 Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

–          Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi; niveli Master;

–          Të ketë eksperiencë pune minimumi 3 vite në Prokurimet Publike;

–          Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;

–          Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërveprimi;

–          Të ketë aftësi shumë të mira vendimmarrëse;

–          Të përmbushi më sukses objektivat e kërkuar;

–          Të ketë aftësi të forta analitike dhe negociuese.

Kompania siguron transportin.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV (me foto) dhe dokumentat tuaj plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin po aplikoni, në adresën e e-mailit hr@deltagroup.eu

Ju do të kontaktoheni nga Burimet Njerëzore, DELTA GROUP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020