PunësimSpecialist Prokurimesh te K.M.K.

August 1, 20210

Shoqëria K.M.K kërkon të punësojë Specialist/e Prokurimesh.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë eksperiencë  në fushën e Prokurimeve;

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV-në në adresën e e-mailit kmk.punesim@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020