Burime për Start UpStart Up City 3

April 14, 20210

Ke një ide biznesi?

Përgatitu për Start Up City 3, një bashkëpunim mes Universitetit Metropolitan Tirana, Metropolitan Incubator dhe Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.
Prezanto idenë tënde dhe mund ta kthesh atë në realitet.

Edhe pak ditë kanë mbetur për të aplikuar në Start up City. Mos humb mundësinë për të fituar:
🥇Çmimi i parë, id
eja më e mirë novative vlerësohet me 2500 Euro.
🥈Çmimi i dytë, vlerësohet me 1000 Euro.
🥉Çmimi i tretë, vlerësohet
me inkubim në “Metropolitan Incubator”.

Aplikimet për Start-Up City 3 vazhdojnë deri më 30 prill, por nëse keni pyetje apo dëshironi të merrni më shumë informacion rreth këtij eventi, ndiqni seksionin informues më 15 prill, ora 15:00. Drejtori i Metropolitan Incubator, Dr. Pleurat Rexhepi do t’ju përgjigjet të gjitha dilemave mbi aplikimin në Start-Up City 3.

Eventi do të zhvillohet në platformën Zoom duke ndjekur këtë link: https://zoom.us/j/4951588286

Informacionet i gjeni këtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020