PunësimStudio Ligjore Panajoti: Avokat

December 9, 20210

Kualifikimet:

  • Eksperiencë mbi 7 vite në avokati;
  • Të ketë njohuri të gjuhëve: Anglisht; Frëngjisht/ Italisht;
  • Të jetë i/e motivuar dhe fleksibël me ngarkesën e punës dhe lëvizjen nëpër Shqipëri;
  • Avantazh: përvoja akademike.

Dokumentacioni i pranimit:

  • Kopje të skanuar të diplomës së Fakultetit (bachelor & master);
  • Kopje të licensës së avokatit;
  • Një kopje të CV-së;
  • Një letër motivimi.

Aplikantët e kualifikuar mund të dërgojnë dokumentacionin e mësipërm në adresën info@panajotilawgroup.com

Afati i fundit i aplikimit: 10.12.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020