Burime për Start UpTech Boost Program

September 17, 20210

Tech Boost Pre-acceleration është një program 10-javor i mundësuar nga Startup Wise Guys. Duke nisur që prej muajit Shtator, e deri në Dhjetor 2021, sipërmarrësit e rinj në fushën e  teknologjisë do të pajisen me njohuritë dhe përvojën e duhur për të çuar bizneset e tyre në një tjetër nivel.

Çfarë përfitoni:

 • Qasje në platformën online të SWG për zhvillimin e biznesit, dhe  materiale trajnimi të ofruara nga mentorë evropianë dhe ndërkombëtarë 
 • Pjesëmarrj në një sërë sesionesh të përshtatura për pjesëmarrësit e programit
 • Mundësia për të takuar përfaqësues të StartUp-eve të suksesshëm evropianë dhe për të dëgjuar përvojat e tyre
 • Mbështetje intensive mentorimi nga mentorë vendas dhe ndërkombëtarë
 • Udhëzime praktike nga sfidat javore 

 

Çfarë do të mësoni:

 • Bazat e ndërtimit të kompanisë (vlerat dhe metrikat)
 • Si të përcaktoni qëllimet e biznesit tuaj dhe të ndërtoni një plan të zhvillimit të produktit
 • Si të përcaktoni personalitetin e klientit tuaj
 • Si të krijoni teknika shitjesh dhe teknika për të gjeneruar klientë
 • Si të krijoni një ideje të suksesshme dhe të ndërtoni  marrëdhënie strategjike me investitorët
 • Njohuri  juridike

 

Kush mund të aplikojë për Tech Boost Pre-Acceleration?

 • Aplikantët që e kanë zhvilluar tashmë një koncept të idesë së tyre ose një MVP (produkt të zbatueshëm minimalisht)
 • Aplikantët të cilët e kanë tashmë një produkt në treg
 • Aplikantët të cilët do të nxjerrin  produktin e tyre në treg brenda 6 muajve të ardhshëm

Kompania juaj NUK ka nevojë të jetë e regjistruar.

 

StartUp-e do të konsiderohen si më poshtë:

 • Bizneset e reja që kanë një produkt ose shërbim që përdor teknologjinë, pa u kufizuar në IT;
 • Pjesmarrësit që ofrojnë produkt ose shërbim nga cdo fushë e teknologjisë: teknologji në shërbim, teknologji në shëndetësi, teknologji në agrikulturë, teknologji në shërbime urbane, teknologji në shërbime financiare.

 

Plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Afati i fundit i aplikimit: 24.09.2021.

Nëse keni pyetje të tjera shoqëruese,  ju lutemi kontaktoni Stafin përmes adresës së emailit incubator@ickosovo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020