Burime LigjoreTech Law Fest 2021

September 18, 20210

TechLaw.Fest organizon ngjarjen e përvitshme, që këtë Shtator vjen në një formë hibride – virtualisht dhe fizikisht.

Kur? 20-22 Shtator

Pse duhet të merrni pjesë?

Mentorë dhe udhëheqës mendimi nga e gjithë bota do të ndajnë me ju, përvojën dhe njohuritë e tyre si në seancat fizike, ashtu edhe në ato virtuale.

Temat:

  • Veprime juridike
  • Teknologjia e ligjit
  • Ligji i teknologjisë
  • Qasja në drejtësi

 

Ju mund ta përfitoni falas biletën tuaj duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020