BloguBurime LigjoreTechLaw.Fest: Takim në Metaverse

April 5, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/04/Business-Training-for-Online-and-Offline-Courses-Instagram-Post-1.png

Edicioni i rradhës i TechLaw.Fest ka në fokus metaverse, legjislacionin që rregullon përdorimin e teknologjisë, mënyrën e përdorimit të teknologjisë në ligj dhe fushën e së drejtës.

Në datat 20-22 korrik 2022, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë e eksplorimit më tej të çështjeve që lidhen me Web 3.0, metaverse dhe vërtetësinë e të dhënave. 

 

Rreth Programit

 

  • Transformim i sigurt dhe i qëndrueshëm digjital: Industria ligjore në Metaverse
  • Etika dhe politikat e dizajnit në Metaverse: Trajtim sipas perspektivës ligjore në biznes 
  • Mbrojtja e identitetit në një botë digjitale: Origjinaliteti, transportueshmëria dhe mbrojtja e të dhënave
  • Web 3.0 – ligj 3.0: Kuptimi i sfidave ligjore të parashtruara nga decentralizimi. Sugjerime për qasje të reja ligjore
  • Juristët dhe avokatët në Metaverse: Raste nga jeta reale për mjetet e realitetit virtual

 

Regjistrohu FALAS këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020