Burime për Start UpTechSpace: Bisedojmë për Sipërmarrjet

October 19, 20210

Më 20 Tetor, ora 14:00, në ambientet e TechSpace do të organizohet një takim me Grant Van Cleve një emër shumë i njohur në fushën e teknologjisë.

Me një portofol të zgjeruar në krijimin e startup-eve dhe me një eksperiencë dhe karrierë fantastike, Grant van Cleve ju pret në një diskutim të hapur lidhur me problematikat, nevojat dhe zgjidhjet e duhura për marrjen e një iniciative.

TechSpace ju fton të merrni pjesë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020