Faleminderit

Urojmë ta përdorni sa më efektivisht këtë udhëzues!

Për më tepër informacione dhe përditësime ligjore nga bota e biznesit bëj subscribe dhe na ndiq në kanalet tona të medias sociale!
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020