Burime për Start UpThirrje për Startup-e Inovative

October 12, 20210

VentureUp ju fton të bëheni pjesë e programit të inkubacionit të financuar nga Bashkimi Evropian në Kosovë.

Çfarë përfitojnë Startup -et:

 • Financim në para deri në 10.000 € 
 • Trajnim i përshtatur sipas nevojave nga trajnerë të njohur kombëtar dhe ndërkombëtar
 • Mentorim nga më shumë se 20 mentorë
 • Trajnim nga stafi i VentureUP
 • Hapësirë për të punuar
 • Mjete teknologjiket që ju nevojiten për të filluar

Ata janë duke kërkuar për:

 • Ide inovatore startupe-sh, të fazës fillestare, me të ardhura të përllogaritura 
 • Startup-e që kërkojnë të ndërtojnë prototipet e tyre
 • Startup-e që kërkojnë të ndërtojnë modelet e tyre të biznesit
 • Startip-e me ekipe të përkushtuara 
 • Ekipe Startup-esh që duan të jenë pjesë e komuniteti të gjerë të sipërmarrësve të VentureUP

Kush mund të aplikojë?

 • Ekipe Startup-esh me të paktën një nga themeluesi, student aktual të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ose ish-student
 • Ekipet Startup-esh me një ide të vlefshme dhe inovatore, pavarësisht nga fusha e aplikimit

Nëse i plotësoni kriteret atëherë mos prisni, APLIKONI!

Ju lutemi të klikoni në këtë link për formularin e aplikimit.

Afati i fundit për aplikime është data 28 Tetor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020