Burime për Start UpTrajnim për Sipërmarrjen nga GEA (Global Entrepreneurship Academy)

April 4, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/04/Business-Training-for-Online-and-Offline-Courses-Instagram-Post.png

GEA zhvillon një trjanim mbi personat e interesuar në sipërmarrje i cili do të zhvillohet për një periudhe 3 mujore duke nisur nga data 6 Prill, me pjesëmarrje 2 herë në javë, të mërkurë dhe të premte, në orën 18:00-20:00, online në kohë reale në Platformën Zoom.

Dega “Sipërmarrje & Menaxhim” është e konceptuar mbi 3 shtylla kryesore, që janë metodat e sotme në shkollat profesionale amerikane dhe europiane.
Trajnimi do të mbulojë këto fusha:
Vlera e trajnimit është 500 Euro dhe pagesa mund të kryhet me këste. Nëse zgjidhni të paguani vlerën e plotë menjëherë në fillim, pagesa ka një zbritje në vlerën 100 Euro.

Vlera e regjistrimit në akademi (si pjesë e pagesës së plotë) është 100 Euro. Nëse pas seancës së parë, ju mbeteni të pakënaqur dhe dëshironi të mos vazhdoni ta ndiqni trajnimin, kjo pagesë ju kthehet pas.

Pas trajnimit, pjesëmarrësit do të pajisen me çertifikatë.

Regjistrohu këtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020