Burime LigjoreTrajnimi nga ICC

September 21, 20210

Konferenca vjetore e ICC në Miami do të zhvillohet për herë të parë si një aktivitet hibrid (online dhe fizikisht).

Trajnimi i Institutit të ICC do të zhvillohet në 12 Dhjetor 2021.

Kush duhet të marrë pjesë?

  • Avokatë/e praktikues/e 
  • Arbitra, ndërmjetësues
  • Këshillues korporatash
  • Akademikët
  • Profesionistë të interesuar dhe/ose të përfshirë në arbitrazh ndërkombëtar në Amerikën Latine dhe Karaibe

 

Ndiqni këtë link për më shumë informacion mbi Konferencën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020