Burime LigjoreUNYA Albania: Thirrje për Anëtarësim

January 7, 20220

UNYA Albania është një OJF e drejtuar nga të rinjtë, e dedikuar për të informuar, frymëzuar dhe mobilizuar të rinjtë shqiptarë për të promovuar vlerat e OKB-së. UNYAA është struktura rinore e organizatës.

Thirrja për aplikime për anëtarësim në UNYA Albania është tashmë e hapur. Ata janë në kërkim të të rinjve energjikë, të moshës 16-27 vjeç, të etur për t’u bërë qytetarë aktivë. Afati i fundit për aplikim është data 20 janar, ora 23:59.

Për të aplikuar ju duhet të plotësoni në anglisht këtë formular, dhe nëse keni ndonjë pyetje mund t’i adresoni përmes mediave të tyre sociale.

Aplikantët e përzgjedhur do të njoftohen me e-mail menjëherë pas përfundimit të afatit. Aplikantët që kalojnë fazën e parë do të intervistohen gjatë javës së fundit të janarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020