Burime për Start UpUpLift Shqipëri 2021 Hapet për StartUp Teknologjike

August 13, 20210

Uplift është një program përshpejtues i fazës së hershme të Start Up-eve, i fokusuar në rritjen e biznesit dhe vlerësimit të tij. Uplift synon të mbështesë Startup-et më inovative dhe premtuese të rajonit të Ballkanit. Përmes Uplift, këto Startup-e do të mësojnë:

 • Si të prezantojnë planin e biznesit tek investitorët
 • Si të mbrojnë pronësinë e tyre intelektuale
 • Si të përmirësojnë modelet e tyre të biznesit
 • Si të aplikojnë metodologjinë e rritjes së eficences

 

Cfarë ofron UpLift?

 • Program kompleks përshpejtimi 4 mujor
 • 50.000 EUR investim për Startup-in fitues
 • 5.000 EUR çmim në para për ekipin më të mirë
 • Mbledhje pune, sesione rrjetëzimi, trajnime të dedikuara biznesi dhe mentorim 1-ndaj-1
 • 50+ ekspertë nga degët kryesore të industrisë, mentorë dhe sipërmarrës të suksesshëm në Evropë dhe rajon
 • Qasje ndaj investitorëve kryesorë të Ballkanit, në Ditën e fundit të Uplift Demo
 • Mundësi për të gjetur zgjidhje falë rrjetëzimit me partnerët kryesorë të Uplift
 • Hapësira zyrash
 • Falë Programit Bridge2EU – Udhëtim studimor në Sllovaki, Republikën Çeke dhe Austri

 

Kë Po Kërkojnë?

 • Start Up-e të orientuara drejt teknologjisë dhe ekipe nga çdo fushë
 • Avantazhi: Produkti ose shërbimi të jetë minimalisht i zbatueshëm
 • Një Start Up që shfaq potencial për të fituar para dhe shkallëzuar biznesin ndërkombëtarisht
 • Angazhim me kohë të plotë dhe mundësi për të marrë pjesë në programin në Tiranë
 • Ekipe të afta për të punuar intensivisht për të ofruar progres të qëndrueshëm dhe rezultate të dukshme gjatë programit
 • Desmonstrim i fitimit të klientëve të parë (që paguajnë/nuk paguajnë), pajtimtarëve, të ardhurave të mundshme apo partnerëve përkatës

Afati i fundit për regjistrimet është 24 Shtatori 2021.

Aplikoni TANI duke ndjekur këtë link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020