PunësimVend Pune si Avokat nga Daci & Associates

July 11, 20210

Daci and Associates, Attorneys at law, kërkon të punësojë një Avokat.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Licensë avokatie pranë Dhomës së Avokatëve të Shqipërisë;
  • Përvojë e mëparshme si avokat;
  • Nota mesatare mbi 8 nga studimet në drejtesi;
  • Njohje shumë e mire e gjuhës angleze në shkrim dhe në të folur;
  • Avantazh: njohja e gjuheve të tjera.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV dhe letër interesi, shoqëruar me të dhënat e kontaktit, në adresën e e-mailit contact@daci-lawfirm.com , me subjekt “Kërkesë për punësim si avokat“.

Afati i fundit i aplikimit: 17:00, datë 16.07.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020