PunësimVend Pune si Jurist te Agikons shpk

July 7, 20210

AGIKONS sh.p.k një kompani që operon në fushën e ndërtimit në Shqipëri po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Departamentin Juridik, në pozicionin: Jurist/e.

​Përgjegjësitë Kryesore:

  • Harton kontrata dhe marrëveshje të ndryshme që lidh kompania me klientët, furnitorët etj
  • Ndjek proçeset e ndryshme të administrimit si psh. proçesin për leje ndërtimi, leje shfrytëzimi, hipotekimin e pallateve dhe rezidencave, verifikimin hipotekor të pronave dhe procedurat e tjera të nevojshme për ndërtimin e një objekti
  • Përfaqëson kompaninë pranë institucioneve administrative dhe ndjek procedurat ligjore, ankimimet, prapsimet, korrespondencat zyrtare me autoritetet shtetërore për çështje të caktuara ligjore të veprimtarisë së shoqërisë
  • Përfaqëson shoqëritë e grupit për çështje të ndryshme gjygjësore, që nga përpilimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave etj.

 

Kualifikimet dhe Aftësitë

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë për Drejtësi
  • Të ketë të paktën 5 vjet eksperiencë pune si Jurist/e
  • Të zotrojë shumë mire ‘’Paketën Office’’
  • Të zotrojë në nivel të mire gjuhën angleze
  • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe pune në grup.

 

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: hr@agikons.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020