PunësimVend Vakant për Avokat (Senior Associate)

April 15, 20210

Panajoti Law Group ka hapur një vend vakant për të punësuar një Avokat i cili ka këto kualifikime:

  • Eksperiencë mbi 5 vjeçare në avokati
  • Njohuri të gjuhëve: Anglisht, Frëngjisht /Italisht
  • Të jetë i/e motivuar dhe fleksibël me ngarkesën e punës dhe lëvizjen nëpër Shqipëri
  • Mundësisht të ketë përvojë akademike

Dokumentet që duhen për aplikim janë:

  • Kopje e skanuar e Diplomës së Fakultetit (3+2)
  • Kopje të Licencës së Avoktit
  • Një kopje të CV
  • Letër motivimi

Data e dorëzimit të aplikimeve është 1 Maj 2021.

Dokumentet duhen dërguar në adresën e email panajotilawgroup@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020